Κωνσταντίνος Καζάκος: To δημόσιο ξέσπασμα για αναληθείς φήμες που αφορούν την Τζένη Καρέζη

Κωνσταντίνος Καζάκος: To δημόσιο ξέσπασμα για αναληθείς φήμες που αφορούν την Τζένη Καρέζη

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος το απόγευμα της Πέμπτης ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με αναληθείς φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες δύο μέρες και αφορούν την μητέρα του, Τζένη Καρέζη, που σπιλώνουν τη μνήμη της. Μία από αυτές φέρεται να είναι και ο εθισμός της στο αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανήρτησε ένα στιγμιότυπο που είχε βγάλει με την αείμνηστη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου όταν εκείνος βρισκόταν στην εφηβεία του και στη λεζάντα που την συνόδευε ζήτησε να αποκατασταθεί η αλήθεια και αποκάλυψε πώς αν δεν συμβεί αυτό θα κινηθεί νομικά.

«Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: Κύριε #^$#&&**$, αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική, σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτηση σας στο facebook και να ζητήσετε δημοσιά συγγνώμη, διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε. Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ. Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημοσιά συγγνώμη, να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μεσώ για την δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζη. Κωνσταντίνος Καζάκος» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top