Ο Ντεμίρ στην προσπάθεια του να εκδικηθεί τον Αχμέτ επειδή σκότωσε τον πατέρα του, σε συνεργασία με τον Τζεμάλ, αποφασίζουν να του καταστρέψουν μία μεγάλη δουλειά. Αυτό, όμως, δεν αρέσει καθόλου στο αφεντικό του Αχ­μέτ, τον Ρεσάτ, ο οποίος δίνει εντολή στους άντρες του να απα­γάγουν τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες του Ντεμίρ: την Τζα­ντάν και την Οϊκιού.

Στη συνέχεια, όμως, του επισημαίνει: «Θα σου δώσω πίσω τις αγαπημένες σου, αλλά έχω έναν όρο: σε αντάλλαγμα για τη ζωή της κόρης του, θα πάρω τη δική σου». Λίγες ώρες μετά, ο Ντεμίρ παραδίνεται στον εχθρό, ενώ η Τζαντάν με την Οϊκιού μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να επι­στρέψουν στο σπίτι.

Τη στιγμή που κλείνουν οι πύλες της έπαυ­λης ακούγεται ένας πυροβολισμός. Η Τζαντάν παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα για να μη στενοχωρήσει το μικρό κορίτσι, ενώ μετά που μένει μόνη της ξεσπάει σε κλάματα. Το συγκεκριμέ­νο γεγονός το εκμυστηρεύεται στον Τζεμάλ και στον Ουγούρ, από τους οποίους ζητάει να βρουν έναν τρόπο για να μάθουν αν ο πυροβολισμός είχε στόχο τον Ντεμίρ ή απλά ήταν στον αέ­ρα για εκφοβισμό.

Αργότερα, ο διοικητής της Αστυνομίας καλεί τον Τζεμάλ και τον Ουγούρ για να περάσουν τη διαδικασία της αναγνώρισης της σορού του Ντεμίρ. Οι δύο άντρες δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι ο φίλος τους και ξεσπούν σε κλάματα.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!