Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν από τους διαγωνιζόμενους που έδωσαν σκληρή μάχη κατά τη διάρκεια του Nomads και κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό του παιχνιδιού. Παρόλο που αρκετοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι ο «Μισθοφόρος» θα αναδειχθεί μεγάλος νικητής του reality περιπέτειας του ΑΝΤ1, εκείνος δυστυχώς δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας, ωστόσο, βρέθηκε στο πλευρό του Στέλιου Χανταμπάκη και τον στήριξε όσο περισσότερο μπορούσε κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, ενώ χάρηκε με την χαρά του. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου του Nomads, o ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στη Μαδαγασκάρη, στην οποία πόζαρε με την πλάτη στον φακό, αλλά με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση. Όπως θα διαπιστώσετε, ο Κώστας είναι φανερά αδυνατισμένος και μαυρισμένος, ενώ έχει ξυρίσει το κεφάλι του.

«Στιγμές πολλές, καλές ή και κακές, ολοκλήρωσαν ακόμη ένα κύκλο που θα θυμάμαι για πάντα! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κάνατε χαρούμενο με τα μηνύματα, την κατανόηση & την θετική σας ενέργεια! Υ.Γ. Αν και «έσπασα» αρκετά, ήμουν ο Κώστας που δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει ποτέ και για κανέναν!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.