Το πρωί της Παρασκευής στο «Happy Day» ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να τοποθετηθεί για το πολυσυζητημένο πλάνο με το «παγωμένο» βλέμμα της φίλης και κουμπάρας του, Μαρίας Αντωνά, στο τελικό του Survivor στην ανακοίνωση του νικητή του ριάλιτι.

Όπως είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, οι άνθρωποι που επέλεξαν να δείξουν εικόνα της Μαρίας Αντωνά, ακριβώς μετά την ανακοίνωση του νικητή, ήθελαν να την εκθέσουν.

«Για μένα αυτό που έγινε είναι και η απόδειξη ότι ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι νικητής. Γιατί όταν ανακοινώνεις νικητή και το επόμενό σου πλάνο -όχι λίγο πιο μετά- είναι η γυναίκα του διεκδικητή και θες να τον εκθέσεις άνθρωπο αν έλεγε ή θα ψιθύριζε κάτι… Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Το συζητάμε γιατί πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες» είπε με ένταση ο Κώστας Φραγκολιάς.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Όλο το ίντερνετ ασχολείται με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της. Και μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί και να πει γιατί είχε αυτά τα μούτρα. Έχεις χάσει δεύτερο πλάνο αυτόν που έχεις χάσει; Στο Champions League τα πλάνα δείχνουν τον νικητή, τον αρχηγό, τον πάγκο και τον προπονητή. Και μετά τους χαμένους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!