Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για το σώμα της Δανάης Μπάρκα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της  λέγοντας: «Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι…».

Τότε ο Κώστας Φραγκολιάς  τη διέκοψε  λέγοντας: «Ρατσιστικό γιατί;».

«Άσε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Μα δε μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς κάνοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει.

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!