Ο Κώστας Φραγκολιάς λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση, συναντήθηκε με τον επιχειρηματία και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την παραμονή του στη φυλακή αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Φραγκολιάς είπε στο «Happy Day»: «Mου εξιστόρησε πολλά πράγματα. Ο λόγος που αποφυλακίστηκε είναι ότι προσκομίστηκαν νέα στοιχεία που λόγω γραφειοκρατίας άργησαν. Μου είπε ότι στην αρχή περνούσε πολύ δύσκολα στη φυλακή και έκανε άσχημες πράξεις γενικότερα, προς τον εαυτό του.

Αναγκάστηκε να χάσει τα τρία του αυτοκίνητα, καθώς τα πούλησε. Σκέφτηκε ακόμα και για τα σπίτια για να αντεπεξέλθει απέναντι όχι μόνο στους δικηγόρους αλλά και στις υποχρεώσεις που έτρεχαν».

Όσον αφορά στη σχέση του Βασίλη Γκουρούση με την Τέτα Καμπουρέλη, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε πως «είναι σε μία στάση αναμονής. Εμένα αυτό που μου είπε είναι, ότι μία από τις μεθόδους της αστυνομίας είναι να προσπαθήσουν στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον να σπείρουν τη διχόνοια ώστε να αναγκάσεις το περιβάλλον να πει κάποια πράγματα».

«Έμεινε στο σπίτι της μητέρας του για ένα δύο βράδια και νομίζω ότι για ένα βράδυ έμεινε στον γιο του. Θα πάει σπίτι του και προφανώς εκεί θα συζητήσει με την Τέτα Καμπουρέλη» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!