Κώστας Λεφάκης: Τι προβλέπει για το 2021 ο γνωστός αστρολόγος;

Κώστας Λεφάκης: Τι προβλέπει για το 2021 ο γνωστός αστρολόγος;

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης ήταν ένας από τους καλεσμένος στο The 2night Shοw το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού, από το 1998, ενώ έκανε τη δική του εκτίμηση για την εξέλιξη της κατάστασης το επόμενο διάστημα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Όσα προβλέπει για το 2021: «Η χρονιά αυτή θα είναι κάπως καλύτερη από το 2020 αλλά θα έχει αναπάντεχα γεγονότα. Είμαστε σε μια μεγάλη στροφή. Θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Η Ευρώπη θα είναι ο μεγάλος ασθενής. Στην Αμερική θα γίνει νέος διχασμός. Υπάρχει πιθανότητα μεγάλης σεισμικής αναταραχής. Θα χαθούν χρήματα όπως χάθηκαν το 1999. Αυτή τη χρονιά θα ζήσουμε προδοσίες. Το 2022 θα τελειώσει ο covid.Το 2024 θα γυρίσουμε στην κανονικότητα αλλά όχι όπως αυτή που είχαμε το 2019, είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λεφάκης για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε ενώ έδωσε ένα στίγμα για τον κάθε μήνα του χρόνου. Από το 2025 έως το 30 θα έχουμε μεγάλη ανάκαμψη».

Μήνα μήνα οι προβλέψεις: «Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της δοκιμασίας, ο Φλεβάρης: πρόσκαιρες προσδοκίες ο  Μάρτης: αναστατώσεις και αλλαγές, ο Απρίλης: Αισθητό το καλό και θα βοηθήσει στην επικοινωνία, ο Μάϊος: Τα εμβόλια θα έχουν αποτελέσματα και θα κρατήσει μέχρι τέλη Ιουλίου το θετικό του πράγματος ο Ιούνιος: Θα έχουμε εκλογές, ο  Αύγουστος :Απόδραση στη χαρά, ο Σεπτέμβριος: αισιοδοξία, ο Οκτώβριος εμπόλεμο κλίμα, ο  Νοέμβριος: θα είναι δύσκολος και ο Δεκέμβριος: θα είναι μήνας δοκιμασίας.»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top