Κώστας Μακεδόνας: Το αστείο περιστατικό με Έλληνα επιβάτη σε πτήση του

Κώστας Μακεδόνας: Το αστείο περιστατικό με Έλληνα επιβάτη σε πτήση του

 

Ο Κώστας Μακεδόνας και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης», όπου είχαν μια αποκαλυπτική συζήτηση.

Πρώτος ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ένα περιστατικό που του συνέβη μέσα στο αεροπλάνο που πιλοτάριζε, σε ταξίδι από το Μάντσεστερ προς την Ελλάδα.

«Όταν έγινε η σχολή πήγα και γράφτηκα και κατευθείαν πήρα το επαγγελματικό πτυχίο. Επειδή το ένα φέρνει το άλλο, ξαφνικά μπήκα στη δουλειά χωρίς να το καταλάβω και βρέθηκα να κάνω και τις δύο δουλειές παράλληλα.
Πετάω από Μάντσεστερ προς Ελλάδα, όλοι οι επιβάτες είναι ξένοι, αλλά υπάρχει κι ένας Έλληνας. Λέει “παιδιά, είστε Έλληνες;” του λένε “ναι, και ο κυβερνήτης είναι Έλληνας, είναι ο Μακεδόνας”. Και ακούω μια φωνή “Μακεδόνα, Μακεδόνα”, λέω “Χριστός και Παναγία”, σηκώνομαι και βγαίνω στην πόρτα του πιλοτηρίου και λέω “ορίστε”.

Μου λέει “τι χαρά να μας πετάει ο Μακεδόνας στην πτήση σήμερα. Ρε συ, εσύ όχι μόνο λέγεσαι Μακεδόνας, αλλά είσαι και ίδιος με τον τραγουδιστή τον Μακεδόνα”», είπε ο Κώστας Μακεδόνας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top