Κώστας Μαρτάκης: Γιατί χάλασε η συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου;

Κώστας Μαρτάκης: Γιατί χάλασε η συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου;

 

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που δεν συνεργάστηκε φέτος με την Ιωάννα Μαλέσκου, στο «Love it» του ΣΚΑΙ.

«Η αρχική συζήτηση δεν έγινε με σκοπό να βρεθώ δίπλα της ως συμπαρουσιαστής. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε και με την Ιωάννα μιλήσαμε. Αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Πραγματικά θέλω να περνάω καλά με την ομάδα που συνεργάζομαι. Ένιωθα πως στη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα ήμουν αυτό που θα ήθελα εγώ να είμαι και αυτό που μπορώ να βγάλω. Οπότε θα ήμουν ένα περιττό στοιχείο μέσα στην ομάδα.

Επέλεξα να πω “όχι”.

Γενικά με τον ΣΚΑΙ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα προγράμματα, θα δούμε. Φλερτάρω όλα αυτά τα χρόνια με την τηλεόραση και κάνω διάφορες συζητήσεις. Θέλω να κάνω κάτι που να περνώ καλά, ανεξάρτητα σε ποιο κανάλι μπορεί να στεγαστεί αυτό. Είμαι πάρα πολύ υπέρ της ομάδας. Στα Καλημερούδια για παράδειγμα όλη η ομάδα ήμασταν τόσο ωραία παρέα και δεν μας ένοιαζε να πάρουμε ρόλους. Πηγαίναμε σαν να πηγαίνουμε πενταήμερη. Αυτό θέλω να ξαναζήσω» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top