Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, έναν χρόνο περίπου μετά τον ερχομό του γιου τους, περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Κώστας Σόμμερ μετά την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης μίλησε στο περιοδικό «Hello!».

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη τύχη και ευλογία με τον γιο μας, Ιάσονα, ο οποίος μας έχει δέσει πολύ και μας έχει προσφέρει τεράστια χαρά. Μας έκανε να νιώσουμε τι σημαίνει οικογένεια γιατί αν δε το ζήσεις, δεν το καταλαβαίνεις. Επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε ακόμη ένα παιδί, αν και συνέβη νωρίτερα απ΄ ότι θέλαμε», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Όσο για το πως έμαθε για την εγκυμοσύνη, ο Κώστας Σόμμερ εξομολογήθηκε: 

«Ήμουν στο μαγαζί της γυναίκας μου και μου λέει, “Να σου πω, κοίτα αυτό” και μου βγάζει το τεστ. Της λέω, “όντως;”. Έχω γίνει πολύ συναισθηματικός με αυτό το κομμάτι, από την πρώτη κιόλας εγκυμοσύνη. Συγκινήθηκα πολύ».

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δυο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμενα νέα. Διανύει τον πέμπτο μήνα και περιμένουμε κοριτσάκι», δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πώς θα μεταφέρουν αυτή την είδηση στον γιο τους, τον μικρό Ιάσονα.

«Θέλει μεγάλη προσπάθεια και κάποιου είδους προετοιμασία, ώστε να μη νιώσει παραμελημένος ο Ιάσονας. Η Βαλεντίνη θα αφοσιωθεί λίγο παραπάνω στο βρέφος. οπότε θέλει ένα φιλτράρισμα ώστε να μη νομίζει ο Ιάσονας ότι η Βαλεντίνη τον έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα. Θα συμβάλω πολύ. Ασχολούμαι ήδη με τον Ιάσονα σε μεγάλο βαθμό και βοηθάω. Θα του μεταφέρουμε την αίσθηση ότι είμαστε ομάδα», δήλωσε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!