Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί, αποκαλύπτοντας την ευχάριστη είδηση.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχει μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι δυο τους έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Αύγουστο είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, ωστόσο η σύντροφος του ηθοποιού απέβαλε λίγο καιρό μετά.

«Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα «Αγάπη μου, είναι θετικό». Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι» δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντνίη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ “Εντάξει, μωρέ, πονάς λίγο, δεν είναι κάτι”. Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. “Φυσάμε” και το γιαούρτι» ανέφερε με τη σειρά του ο Κώστας Σόμμερ.

Μάλιστα ο Κώστας Σόμμερ έστειλε το δικό του μήνυμα στα ζευγάρια που έχουν περάσει μία αποβολή.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Αξίζει να αναφέρουμε για τα ζευγάρια που τώρα προσπαθούν να κάνουν παιδί ή ίσως έχουν περάσει κάτι ανάλογο πως το πιο βασικό είναι να καταλάβουν ότι τελικά είναι πολύ σύνηθες – πάρα πολύ όμως. Σε βαθμό που εγώ δεν το πιστεύω. Δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι που να μην έχει περάσει μια περιπέτεια. Αν καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό της γυναίκας, τότε αντιλαμβάνεσαι πως τα ποσοστά τού να πάνε όλα καλά μάλλον είναι εναντίον σου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω. Αν σου συμβεί, πρέπει να πεις “Εντάξει, το προσπαθήσαμε”. Σαν να προσπαθήσαμε και απλά να μην έμεινες έγκυος».

Παράλληλα ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε πως μετά την απώλεια του πρώτου μωρού τους δεν προσπάθησαν αμέσως.

«Ο γιατρός μάς είπε για δύο μήνες να μην προσπαθήσουμε καθόλου .Γιατί είχε προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη και έγινε απόξεση. Δεν ήταν απλά ένα χάπι. Μπήκε στο χειρουργείο. Μόλις μας έδωσαν το πράσινο φως έμεινε έγκυος. Ήταν σαν να είχαμε απλά μια καθυστέρηση τριών μηνών» είπε ο ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!