Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησαν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι έναν χρόνο περίπου μετά τον ερχομό του γιου τους, περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις το συναίσθημα και τη χαρά που σου προσφέρει μια οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα τελικά. Ξαφνικά βλέπεις ένα παιδί που μέσα από τα ματάκια του ανακαλύπτεις ξανά τον κόσμο του» είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Εύκολο δεν είναι. Έχεις ανασφάλειες του τύπου να μπορείς να ισορροπήσεις το δεύτερο παιδί με το πρώτο και να έχουμε κι εμείς μια ωραία σχέση και να είμαστε κι είμαστε και εμείς καλά. Έχουμε βοήθεια και το πρώτο μας μωρό είναι κι ένα μωρό πολύ εύκολο. Θεωρώ ότι μόνο έτσι μπαίνουν σε διαδικασία να κάνουν γρήγορα ένα δεύτερο παιδί. Δεν το είχαμε οργανώσει τόσο γρήγορα. Έτυχε τόσο κοντά».

Μάλιστα, προς το τέλος της κουβέντας το ζευγάρι αποκάλυψε και το φύλο του μωρού τους το οποίο είναι τελικά κορίτσι και θα γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου όπως είπαν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!