Κούλλης Νικολάου: «Με τον Ανδρέα Γεωργίου ήμασταν λίγο πριν την πόρτα της φυλακής»

Κούλλης Νικολάου: «Με τον Ανδρέα Γεωργίου ήμασταν λίγο πριν την πόρτα της φυλακής»

O Κούλλης Νικολάου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό «You» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στην παιδική του ηλικία και για το τέλος του Τατουάζ.

Βάλατε λεφτά απ’ την τσέπη σας για να κρατηθείτε;   

Το 2013 ήμασταν έτοιμοι όχι απλά για κατάρρευση, αλλά να βρεθούμε φυλακή οικονομικά... Είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά, ένιωσα ότι ο κόσμος γκρεμίζεται, γιατί στην Κύπρο γινόταν «πόλεμος» με τα capital controls και το κούρεμα των καταθέσεων, ήθελα μόνο να πάρω τα παιδιά μου και να εξαφανιστώ. Ο Αντρέας Γεωργίου με άρπαξε και μου είπε «όχι, δεν θα το βάλουμε κάτω» και τον εκτιμώ γι’ αυτό. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου φτιάξαμε τελικά το «Μπρούσκο» και ήρθαμε εδώ, όπου υπήρχε ενδιαφέρον.


Το γεγονός ότι το «Τατουάζ» βγήκε σε μία «Survivor» εποχή σάς φόβισε καθόλου;

Όχι απλά μας φόβισε, μας τρομοκράτησε! Βγήκε πέρσι ένα «Survivor» το οποίο σάρωσε και πέρσι το καλοκαίρι ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε το «Nomads» στον ΑΝΤ1, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «Voice» στον ΣΚΑΪ, αλλά κάναμε τέτοιες κινήσεις ώστε, έχοντας ένα καλό προϊόν, αυτό να περάσει σιγά-σιγά στον κόσμο και να κρατηθεί.

 
Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στη σειρά;

Μου ζητήθηκε και το θέλω. Παίζω έναν υπέροχο ρόλο, του ταξίαρχου Δημήτρη Σέκερη, στα τελευταία πέντε επεισόδια της φετινής σεζόν και σε όλα τα επεισόδια της επόμενης. Το «Τατουάζ» ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα στην οργάνωσή του, σαν να έχεις μία ταινία κάθε βράδυ, οπότε έμεινα πίσω για να στηθεί. Δουλεύουν πάνω από 300 άνθρωποι για να υπάρχει σήμερα, όμως έναν χρόνο μετά μπήκε σε μία φόρμα και μπορώ να ηρεμήσω και να παίξω.

Το «Τατουάζ» έχει δεχτεί κριτική για τις πολλές ερωτικές σκηνές...

Κι άμα δεν είχε θα ασκούσαν κριτική επειδή δεν έχει ερωτικές σκηνές... Μου είναι αδιάφορο. Ό,τι γίνεται είναι στο πλαίσιο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό ή το περίεργο, ούτε έχουμε ξεφύγει. Εγώ θα ήθελα να είναι και λίγο spicy, αν μου επέτρεπε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης θα το έκανα.


Scroll To Top