Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλάει ανοιχτά για τα ψευδή δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλάει ανοιχτά για τα ψευδή δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος».

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ασχολήθηκα με τα social media στην καραντίνα. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, τη διαχείριση την κάνω μόνος μου. Μου στέλνει ο κόσμος, απαντάω. Μου αρέσει να συμφωνώ, να διαφωνώ σε ένα πλαίσιο πολύ κανονικό. Αν κάποιος με βρίσει μπορεί να τον βρίσω και εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε και για τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και αφορούσαν την προσωπική του ζωή εξηγώντας τον λόγο που τον έκανε να απαντήσει δημόσια.

«Δε ξέρω πως προέκυψε αυτό. Δεν το έψαξα, τι να ψάξω; Ήταν λίγο περίεργο γιατί αν ήταν μια φίλη, μια γνωστή μου ή έστω να την ξέρω λίγο…. Εγώ απάντησα γιατί, επειδή είμαι και ακροατής και διαβάζω εφημερίδα από παλιά και είμαι από αυτούς που πηγαίνουν στην Ομόνοια Σάββατο βράδυ για να τις έχω στο σπίτι ζεστές ζεστές, με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που διαβάζω να ξέρω από ποιόν το διαβάζω…. Δεν ήταν ότι έγραψαν για εμένα και αυτή την κοπέλα που δεν την ξέρω, ήταν ότι δεν είχε μια υπογραφή σε μια τετρασέλιδη εφημερίδα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top