Κρατερός Κατσούλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συνεχίσει στην παράσταση «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει»

Κρατερός Κατσούλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συνεχίσει στην παράσταση «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει»


Όλες οι θεατρικές παραστάσεις με την γρήγορη έξαρση του κορωνοϊού διακόπηκαν απότομα. Μία από αυτές ήταν και η παράσταση «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει», που παιζόταν το χειμώνα στο θέατρο Ζίνα.

Το εν λόγω έργο, αν όλα πάνε καλά, θα πραγματοποιήσει μια καλοκαιρινή περιοδεία, ωστόσο με μια αλλαγή στους πρωταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, στους βασικούς ρόλους βρίσκονται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Ναταλία Δραγούμη και αντί για τον Κρατερό Κατσούλη θα είναι ο Σπύρος Τσεκούρας.

Μάλιστα, ο Κρατερός  Κατσούλης μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρίσκεται στην περιοδεία της παράστασης «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει».

«Να πω εδώ για να μην υπάρχει καμία δεύτερη σκέψη… Καταρχήν, ο Σπύρος Τσεκούρας είναι καταπληκτικός ηθοποιός. Ο μόνος λόγος που δεν είμαι εγώ με αυτούς τους υπέροχους τρεις φίλους, είναι μόνο γιατί δεν άντεχα την κούραση και το να συνεχίσω την περιοδεία μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος. Αλλιώς, αν ήταν να πάω περιοδεία για οτιδήποτε, δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην είμαι εκεί μαζί τους», είπε ο ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top