Τα γενέθλιά του είχε την Τετάρτη ο Κρατερός Κατσούλης και τα αγαπημένα του πρόσωπα, του ετοίμασαν μια μοναδική έκπληξη!

Συγκεκριμένα στα Studio Pro φίλοι, συνεργάτες και φυσικά η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου, του είχαν ετοιμάσει μια τούρτα για να του τραγουδήσουν τις καθιερωμένες ευχές.

«21 Αυγούστου. Ημερομηνία γενεθλίων .
Ημέρα ανασκόπησης και προσωπικού απολογισμού.
Άλλος ένας χρόνος προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες !
Άλλος ένας χρόνος , γεμάτος.
Με χαρές , με δυσκολίες, με εντάσεις , με πολλά γέλια , με σκέψεις , με αγωνίες, ηθικές ικανοποιήσεις , απώλειες καλωσορίσματα , και πολλά ,πολλά, ακόμα….
Με λιγότερα λόγια, ένας χρόνος βιωμένος, όλος.
Όσο περισσότερο μπορούσα, στην κάθε του στιγμή.
Με όλες μου τις αισθήσεις!
Ψύχεται και σώματι.
Ευγνώμων για όλες.
Στα δώρα τους , από όλες.
Παραμένω επίμονα ,αισιόδοξος ,θετικός , φύση-θέση ,την κάθε μέρα που ξεκινάει, πιστεύοντας στις ίδιες αρχές και αξίες που έχω από παιδί ,από την οικογένεια μου. Ευγνώμων και για αυτές.
Κρατώντας τον ενθουσιασμό των πρώτων παιδικών χρόνων μου, σε συνδυασμό με κάποια ίσως εμπειρία πια , και γνώση των τωρινών μου χρόνων.
Μεγαλύτερο δώρο όλων, ζωής , και κάθε μέρας, η ύπαρξη των κόσμων μου , της Αέλιας και του Αρίωνα.
Έννοια μου , αγάπη φροντίδα , και ολοκληρωτική μου σκέψη , η υγιής εξέλιξη και ανάπτυξη τους.
Η ευχή μου σβήνοντας τα κεριά των 48 χρόνων μου, (στη πραγματικότητα 25 ) η συνεχής δίκη τους ευτυχία.
Σε όλες τις ευχές σας , ανταποδίδω από καρδιάς για ο,τι καλύτερο στον καθένα! Αγάπη φως και ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά, ο Κρατερός Κατσούλης.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

21 Αυγούστου. Ημερομηνία γενεθλίων . Ημέρα ανασκόπησης και προσωπικού απολογισμού. Αλλος ένας χρόνος προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες ! Αλλος ένας χρόνος , γεμάτος. Με χαρές , με δυσκολίες, με εντάσεις , με πολλά γέλια , με σκεψεις , με αγωνιες, ηθικές ικανοποιήσεις , απώλειες καλωσορίσματα , και πολλά ,πολλά, ακόμα…. Με λιγότερα λόγια, ένας χρόνος βιωμενος, όλος. Όσο περισσότερο μπορούσα, στην κάθε του στιγμή. Με ολες μου τις αισθήσεις! Ψύχεται και σώματι. Ευγνώμων για ολες. Στα δωρα τους , απο ολες. Παραμένω επίμονα ,αισιόδοξος ,θετικός , φύση-θέση ,την κάθε μέρα που ξεκινάει, πιστεύοντας στις ιδιες αρχές και αξίες που έχω απο παιδί ,απο την οικογένεια μου. Ευγνώμων και για αυτές. Κρατώντας τον ενθουσιασμό των πρώτων παιδικών χρόνων μου, σε συνδυασμό με κάποια ισως εμπειρία πια , και γνώση των τωρινών μου χρόνων. Μεγαλύτερο δώρο όλων, ζωης , και κάθε μερας, η ύπαρξη των κόσμων μου , της Αελιας και του Αριωνα. Έννοια μου , αγαπη φροντίδα , και ολοκληρωτική μου σκέψη , η υγιής εξέλιξη και ανάπτυξη τους. Η ευχή μου σβήνοντας τα κεριά των 48 χρόνων μου, (στη πραγματικότητα 25 ) η συνεχής δίκη τους ευτυχια. Σε ολες τις ευχές σας , ανταποδίδω απο καρδιάς για ο,τι καλύτερο στον καθένα! Αγαπη φως και ευλογία ❤️☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ krateroskatsoulis στις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!