Κρατερός Κατσούλης σε Ευθύμη Ζησάκη: «Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Μάζεψέ το…»

Κρατερός Κατσούλης σε Ευθύμη Ζησάκη: «Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Μάζεψέ το…»

Στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την αντικατάσταση του Ευθύμη Ζησάκη από την παράσταση Toc-Toc, αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου, ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, με αφορμή δηλώσεις του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της παράστασης, Κώστα Σπυρόπουλου που προβλήθηκαν στην εκπομπή, πήρε τον λόγο και αναφερόμενος στον Ευθύμη Ζησάκη τόνισε: «Εγώ δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν θυμωμένος από στεναχώρια όμως. Εγώ θέλω να πω στον Ευθύμη, γιατί τον είχα και μαθητή για μια χρονιά. Φίλε δεν ξέρω τι έχει γίνει. Τι σου συνέβη. Πρέπει όλο αυτό το πράγμα να το μαζέψεις.

Πρέπει κάπως κάτι να γίνει, γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου πολύ. Και δεν είσαι ένας κακός άνθρωπος. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν και σου δίνουν ευκαιρίες. Οπότε προφανώς κάτι συμβαίνει. Δεν ξέρω τι είναι. Ελπίζω να είναι περαστικό. Μάζεψέ το. Κάνεις λάθος πράγματα. Είναι σαφές. Αν είναι να το μαζέψεις, τώρα πρέπει. Δεν έχει άλλο πιο κάτω. Είναι αμαρτία από τον Θεό».

Scroll To Top