Κρυφές λεπτομέρειες από το γάμο της Meghan και του Harry στη νέα βιογραφία των Sussexes

Κρυφές λεπτομέρειες από το γάμο της Meghan και του Harry στη νέα βιογραφία των Sussexes

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από τη βιογραφία των Harry και Meghan, «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Αυτή τη φορά οι συγγραφείς της αυτοβιογραφίας του ζευγαριού, Omid Scobie και Carolyn Durand, αποκάλυψαν λεπτομέρειες από τη γαμήλια δεξίωση των Meghan και Harry μετά τον πολυτελή γάμο τους στο Windsor το 2018 αποκαλύπτονται στη βασιλική βιογραφία με τίτλο Finding Freedom.

Αμέσως μετά το γάμο τους στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο, το ζευγάρι υποδέχτηκε μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους στην έπαυλη Frogmore House που ανήκει στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με αποσπάσματα από τη βιογραφία που έχουν δημοσιοποιηθεί από το περιοδικό People, εκεί οι νεόνυμφοι χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ενώ τραγούδι που είχαν επιλέξει ήταν το «I'm in Love» του Wilson Pickett από τη δεκαετία του ’60.

 

Στο βιβλίο ξεκαθαρίζεται επίσης το θέμα της τιάρας της Βασίλισσας Μαρίας που η Meghan είχε επιλέξει να φορέσει. Φήμες ήθελαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ να έχει αντιρρήσεις για την επιλογή αυτή, όμως οι βιογράφοι αναφέρουν ότι η Βασίλισσα δεν είχε καμία ένσταση σε ό,τι αφορούσε την εμφάνιση της νύφης την ημέρα του γάμου.

Υπήρξε ωστόσο ένα παρασκήνιο της τελετής που αφορούσε το συγκεκριμένο κόσμημα: Λίγες ώρες πριν το γάμο, προέκυψαν στιγμές έντασης ανάμεσα στον Πρίγκιπα και τη μοδίστρα του παλατιού, Angela Kelly, καθώς ο Harry θεώρησε ότι η Kelly καθυστερούσε σκόπιμα να βοηθήσει τη Meghan να πάρει στα χέρια της την πολύτιμη τιάρα και να τη φορέσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top