Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της Kristen Stewart στον ρόλο της Πριγκίπισσας Diana για την ταινία «Spencer». Σ’αυτή η πρωταγωνίστρια διακρίνεται να φοράει ένα κόκκινο παλτό κι ένα μαύρο καπέλο με βέλο. Όπως έγινε γνωστό το παλτό που φορά η Stewart και αναβιώνει την εμφάνιση της Lady D στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία του 1993 στην εξοχική κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Sandringham, αποτελεί δημιουργία του οίκου Chanel.  

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της The Telegraph, η ενδυματολόγος της ταινίας Jacqueline Durran για να καταφέρει να βρει ένα παλτό τόσο κοντά στις γραμμές και την αισθητική των 90s, χρειάστηκε να ψάξει στα αρχεία του οίκου από την εποχή. Η αλήθεια, βεβαίως, είναι ότι το μακρύ κόκκινο παλτό που φόρεσε σ’ εκείνη την εμφάνιση η Diana δεν ανήκε στο οίκο, αλλά όπως φαίνεται η Chanel έχει αναλάβει να ντύσει την πρωταγωνίστρια και μούσα του Kristen Stewart και σ’ αυτή την ταινία.

Το κόκκινο παλτό της Πριγκίπισσας Diana εκείνα τα Χριστούγεννα μπορεί να μην ήταν Chanel, ωστόσο στη γκαρνταρόμπα της διέθετε ένα άλλο κόκκινο παλτό του οίκου το οποίο απέκτησε στο ταξίδι της στο Παρίσι το 1988. Αυτό, μάλιστα, το Chanel παλτό, με τα μακριά πέτο και τους φαρδείς ώμους, που η Diana φόρεσε τουλάχιστον σε δύο δημόσιες εμφανίσεις από τότε μοιάζει να είναι πιο κοντά στο σχέδιο που φοράει η Stewart.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!