Ξανά στα δικαστήρια Johnny Depp και Amber Heard μετά από μήνυση του ηθοποιού!

Ξανά στα δικαστήρια Johnny Depp και Amber Heard μετά από μήνυση του ηθοποιού!

Στην αντεπίθεση περνά μετά από χρόνια σιωπής για το ζήτημα ο Johnny Depp, που ζητά από την πρώην σύζυγό του Amber Heard αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ την κατηγορεί πως εκείνη ήταν που ασκούσε βία στον γάμο τους, καθώς μόλις ένα μήνα αφότου ήταν μαζί του είχε πετάξει ένα ποτήρι και του είχε κόψει το δάχτυλο!

Ο 55χρονος σταρ ισχυρίζεται ότι όσα είχε καταγγείλει το 2016 η Amber Heard για ξυλοδαρμούς και βία από τον ίδιο είναι «παντελώς ψεύτικα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μήνυση που κατέθεσε και η οποία αποκαλύπτεται από την εφημερίδα The Blast.

Η μήνυση αναφέρεται και σε ένα άρθρο που η 32χρονη Heard έγραψε για την εφημερίδα Washington Post τον περασμένο Δεκέμβριο και στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο Johnny Depp απείλησε να την σκοτώσει αφού αποκάλυψε πως την χτυπούσε, ενώ προσθέτει πως έχασε και δουλειές εξαιτίας των καταγγελιών της. «Ο βασικός ισχυρισμός της ότι ο κύριος Depp άσκησε ενδοοικογενειακή βία είναι κατηγορηματικά και αποδεδειγμένα ψευδής», αναφέρεται στην μήνυση του ηθοποιού.«Ο κύριος Depp ουδέποτε κακοποίησε την κυρία Heard. Οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς όταν έγιναν το 2016. Ήταν μέρος μιας οργανωμένης ψευδούς επίθεσης για να κερδίσει θετική δημοσιότητα η κυρία Heard και για να προωθήσει την καριέρα της», αναφέρει ακόμα η μήνυση του Johnny Depp και συνεχίζει λέγοντας πως οι ισχυρισμοί της Amber Heard διαψεύδονται από δύο αστυνομικούς σε διαφορετικές περιστάσεις, μια σειρά ουδέτερων μαρτύρων που δεν σχετίζονται ούτε με τον Depp ούτε με την Heard, καθώς και από 87 βίντεο από κάμερες παρακολούθησης. «Η κυρία Heard δε ν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο δράστης», καταλήγει η μήνυση.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Amber Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Johnny Depp το 2016, ισχυριζόμενη πως την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε το 2017, με την ίδια να δωρίζει μέρος του συνολικού ποσού των επτά εκατομμυρίων δολαρίων που αποκόμισε σε νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για 15 μήνες, πριν το διαζύγιο. Τότε η Heard είχε κυκλοφορήσει με εμφανώς μαυρισμένο μάτι και άλλες μελανιές στο πρόσωπο, χτυπήματα που η ίδια είπε πως προέκυψαν όταν ο Johnny Depp της πέταξε ένα τηλέφωνο και την χτύπησε μέσα στο σπίτι τους.
Ο Johnny Depp αρνήθηκε εξαρχής τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε αντίθετα πως η σύζυγός του ήταν που ασκούσε συστηματικά βία στο γάμο τους, καθώς του είχε επιτεθεί πολλές φορές και τον είχε τραυματίσει σοβαρά.

Στην συγκεκριμένη μήνυση μάλιστα αναφέρεται πως του είχε πετάξει κάποτε ένα ποτήρι με βότκα, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στο χέρι. Το γεγονός αυτό συνέβη ενώ ήταν παντρεμένοι ένα μήνα και χρειάστηκε οι γιατροί να του επανακολλήσουν το δάχτυλο που του είχε κοπεί!

Επίσης, ο Johnny Depp αναφέρει πως αντίθετα με τους ισχυρισμούς της Heard πως κινδύνευσε η καριέρα της μετά το διαζύγιο, ήταν η καριέρα του Depp που μπήκε στον πάγο, ενώ αντίθετα, η δική της εκτοξεύθηκε: Ο Depp σταμάτησε από τα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής, ενώ εκείνη «έγινε αγαπημένη του κινήματος #MeToo, ήταν η πρώτη ηθοποίος που έγινε Πρωταθλητής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την υπηρεσία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, έγινε πρέσβειρα της Ένωσης για τα δικαιώματα των Αμερικανών και προσελήφθη από την L’Oreal Paris ως παγκόσμια εκπρόσωπος».
Scroll To Top