Στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα κάτσει σε λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις.

Η δίκη είναι για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του πρώην σύντροφός του, που όπως ανέφερε επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της στα media.

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης, η συνήγορος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη μίλησε στις κάμερες και ανέφερε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα με την έκβαση του δικαστηρίου. Θερμή παράκληση να μην καταγραφεί με κανένα απολύτως τρόπο. Όπως βλέπετε δεν είναι δίπλα μου και δε θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους.

Έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα. Σήμερα είμαστε ενώπιων του πλημμελειοδικείου. Από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!