Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή αναληθές δημοσίευμα που κυκλοφορεί και χρησιμοποιεί το όνομά της για την προώθηση προϊόντος που υπόσχεται γρήγορη απώλεια κιλών.  

Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό και ζήτησε από τους ακολούθους της να είναι προσεκτικοί.

«Γεια σας. Πως μπορεί να σου χαλάσει η Κυριακή και όχι μόνο η Κυριακή αλλά η κάθε μέρα. Το βίντεο αυτό είναι η συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης που έκανα εδώ στο Instagram με αφορμή το δημοσίευμα το οποίο έπεσε στην αντίληψή μου και χρησιμοποιεί το όνομά μου αναφερόμενο σε μια υποθετική συνέντευξη που ουδέποτε έδωσα με ένα περιεχόμενο άκρως αναληθές, ψευδές, σοβαρό και επικίνδυνο για την απώλεια κιλών και τον τρόπο με τον οποίο εγώ έχασα κιλά και συμβουλεύω τον πολύ κόσμο να ακολουθήσει τα βήματά μου.

Σε καμία περίπτωση. Κάποιος ο οποίος με γνωρίζει θα καταλάβει από τα πρώτα κιόλας δήθεν λόγια μου ότι δεν είμαι εγώ. Δε με χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση η λογική και η εφαρμογή της απώλειας κιλών με τη χρήση σκευασμάτων. Γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά… Αυτά δεν είναι πράγματα στα οποία πιστεύω. Μιλάμε για ένα δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει ψέματα, χρησιμοποιεί το όνομά μου και μιλάει για ένα θέμα υγείας και πιθανώς να επηρεάσει ή να έχει επηρεάσει ανθρώπους που κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια και θέλουν να χάσουν κιλά και ίσως μια απέλπιδα προσπάθεια. Ίσως να έχουν δοκιμάσει πολλά πράγματα και οι άνθρωποι αυτοί να πιστέψουν ότι εγώ αποτελώ παράδειγμα. Όχι. Αυτό είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή τέτοιων νοοτροπιών, θεωριών, πράξεων και τέτοιων ανθρώπων που με δόλο και επικίνδυνα χρησιμοποιούν το όνομα, όχι μόνο το δικό μου αλλά και πολλών άλλων… Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και θέλει πάρα πολλή προσοχή. Είμαι εξοργισμένη…», λέει μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου στα βίντεο που κοινοποίησε.

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!