Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά για τη Θεανώ Παπασπύρου: «Τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι»

Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά για τη Θεανώ Παπασπύρου: «Τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Σάντρα Βουτσά, η οποία αναφέρθηκε στην περιουσία του πατέρα της ρίχνοντας τα καρφιά της στην δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου, καθώς έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τους πίνακές του.   

«Συμβαίνει κάτι το οποίο είναι δύσκολο, είναι λάθος, διότι εγώ ξέρω ότι τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αναγκάστηκα να μιλήσω. Έχει γραφτεί σε διάφορα έντυπα ότι έχουμε κληρονομήσει μια αμύθητη περιουσία του πατέρα μου. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης και ήταν μια επένδυση που έκανε για εμάς τις τρεις του κόρες. Αυτούς τους πίνακες τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου για να τους φυλάξει σε αποθηκευτικό χώρο, γιατί δεν μπορούσε να τους βάλει σε σπίτι. Είναι πάνω από 70 πίνακες. Ήταν μια συζήτηση που κάναμε με τον πατέρα μου: “Πρόσεχε Σάντρα μου, όταν θα φύγω από τη ζωή, οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις τρεις με κλήρωση”.

Ήταν μια κουβέντα που έκανε στις αρχές του 2019 και μπροστά υπήρχαν συμπωματικά δύο άτομα, που ήταν μάρτυρες. Σε μια κουβέντα, μάλιστα,  που έγινε μέσα στο καλοκαίρι για αυτό το θέμα πήρα ένα τελεσίγραφο: “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτή την απόφαση. Πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί δεν έλυνε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου τόσα χρόνια;

Περίμενε να φύγει ο πατέρας μου για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή. Ο πατέρας μου δεν πίστευε στις διαθήκες, γιατί είχε ένα δικό του τρόπο σκέψεις και πίστευε ότι θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Τελικά, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν το περίμενα. Ο πατέρας μου ήταν δίκαιος άνθρωπος, άνθρωπος με κότσια. Ότι ήθελε να γίνει το έλεγε εκείνη τη στιγμή μπροστά σου. Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι και θα δω τι θα κάνω.», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.  

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top