Στην Ουκρανία είναι τις τελευταίες ημέρες, στραμμένα όλα τα βλέμματα μετά τη ρωσική εισβολή. Τα social media γέμισαν με εικόνες φρίκης από τις ουκρανικές περιοχές που βομβαρδίζονται, με πολλούς celebrities, να προσεύχονται μέσω διαδικτύου να σταματήσει η αιματοχυσία.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ρώσος τραγουδιστής Sergey Lazarev, ο οποίος έχει συμμετάσχει δυο φορές στη Eurovision, το 2016 και το 2019.

Ο Ρώσος καλλιτέχνης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και ξέσπασε κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

«Πριν από μια εβδομάδα, ο γιος μου ξύπνησε τη νύχτα με δάκρυα! Όταν τον ρώτησα “τι συνέβη;”, ο 7χρονος γιος μου απάντησε: «Μπαμπά, φοβάμαι τον πόλεμο». Του είπα: «Σάννι, μην ανησυχείς, ηρέμησε, δεν θα γίνει πόλεμος». Και τώρα άρχισε ο πραγματικός πόλεμος! Τι κάνετε; Κλαίω σαν μικρό παιδί. Οι ισχυροί μετρούν τη δύναμή τους με τα όπλα.

Η ζωή είναι μία και περνάει. Για πολλά χρόνια κανείς δεν μπορεί να κάνει σχεδιάσει για το αύριο, γιατί οι πολιτικοί έχουν άλλα σχέδια! Παρακαλώ σταματήστε όλοι! Μαζί! Πείτε στοπ! Καθίστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων! Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Sergey Lazarev στο Instagram.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!