Ξέσπασε η Melania Trump όταν έμαθε για το εξώφυλλο της Beyonce στη Vogue: «Γιατί αυτή και όχι εγώ;»

Ξέσπασε η Melania Trump όταν έμαθε για το εξώφυλλο της Beyonce στη Vogue: «Γιατί αυτή και όχι εγώ;»

Λίγο πριν τις εκλογές Νοεμβρίου, η οικογένεια Trump βλέπει τις αποκαλύψεις που φέρουν το όνομά της, ολοένα να αυξάνονται. Μετά το «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump», της Mary Jordan, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και αποκάλυπτε άγνωστες πτυχές της ζωής της πρώτης κυρίας της Αμερικής, ένα ακόμη βιβλίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για το «Melania and Me», της πρώην φίλης και συμβούλου της Melania, Stephanie Winston Wolkoff.

 

Η Stephanie Winston Wolkoff στο βιβλίο που κυκλοφόρησε την 1η Σεπτεμβρίου, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο ξέσπασμα της Melania Trump, όταν έμαθε πως αντί να φωτογραφηθεί εκείνη για το περιοδικό Vogue, η Anna Wintour επέλεξε την Beyonce.

Η αντίδραση της Πρώτης Κυρίας ηχογραφήθηκε κρυφά από την πρώην φίλη και βοηθό της, εκφράζοντας την έκπληξή της για την επιλογή της ντίβας της pop, στο εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018.

Το συγκεκριμένο τεύχος είναι παραδοσιακά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς.

Μάλιστα, η διευθύντρια της Vogue έδωσε στην Beyonce τον «πλήρη» δημιουργικό έλεγχο, όπως λέει η Melania Trump, στην ηχογράφηση που μοιράστηκε το NBC News.

«Επομένως η Beyonce θα προσλάβει μαύρο φωτογράφο και θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που θα κάνει εξώφυλλο για την Vogue», πρόσθεσε η Πρώτη Κυρία.

Aξίζει να σημειωθεί πως η Melania Trump, δεν έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλο της Vogue, από τότε που ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα ο σύζυγός της, Donald Trump. Αντιθέτως, η Michelle Obama εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βίβλου των περιοδικών 3 φορές, όσο ο σύζυγός ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Τι; Αυτό είναι τρελό» ακούγεται να λέει η Wolkoff απαντώντας στην Melania. «Λοιπόν, αυτό διάβασα», λέει η Πρώτη Κυρία.

Η Wolkoff κατέγραψε 6 τηλεφωνικές συνομιλίες με την Melania Trump μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουλίου 2018. Είπε ότι άρχισε να ηχογραφεί τις κλήσεις της με την Μελάνια, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο εν μέσω ελέγχου για τις υπερβολικές δαπάνες που έκανε η Επιτροπή Προεδρικής Ορκομωσίας στην οποία εργαζόταν. Ακολούθως, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Μελάνια κι εγώ: Η άνοδος και η πτώση της φιλίας μου με την Πρώτη Κυρία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top