Ξέσπασε ο Kanye West σε δημόσια ομιλία – Θέλει να γυρίσει πίσω στην Kim Kardashian και τα παιδιά τους

Ξέσπασε ο Kanye West σε δημόσια ομιλία – Θέλει να γυρίσει πίσω στην Kim Kardashian και τα παιδιά τους


Εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian, ο Kanye West σε δημόσια ομιλία του εξέφρασε επιθυμία του να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του και στο σπίτι του

Συγκεκριμένα ο Kanye West μίλησε στο Skid Row του Los Angeles την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, για την Ημέρα των Ευχαριστιών και αποκάλυψε: «Προσπαθώ να το εκφράσω με τον πιο λογικό τρόπο, με όσο το δυνατόν πιο ήρεμο τρόπο, αλλά πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι».

Παράλληλα είπε πως έχει κάνει λάθος ως σύζυγος: «Η αφήγηση που θέλει ο Θεός είναι να δούμε ότι μπορούμε να λυτρωθούμε σε όλες αυτές τις σχέσεις. Έχουμε κάνει λάθη. Έχω κάνει λάθη. Ως σύζυγος, έχω δημοσίως κάνει πράγματα που δεν ήταν αποδεκτά, αλλά τώρα, σήμερα, για οποιονδήποτε λόγο- δεν ήξερα ότι θα ήμουν μπροστά σε αυτό το μικρόφωνο- αλλά είμαι εδώ για να αλλάξω την αφήγηση».

Να θυμίσουμε ωστόσο πως η Kim Kardashian έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι σε σχέση με τον 28χρονο κωμικό ηθοποιό Pete Davidson.

Αν και η ίδια άργησε λίγο να αποκαλύψει την αλήθεια, τελικά το έκανε μέσα από τις πρόσφατες εμφανίσεις της και πλέον, οι δύο τους θεωρούνται το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top