Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός κατά του Πάνου Βλάχου για τις δηλώσεις με το… μαρκούτσι

Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός κατά του Πάνου Βλάχου για τις δηλώσεις με το… μαρκούτσι

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται οι δημοσιογράφοι το θέμα του εμβολιασμού κατά της Covid-19 και της αποχώρησης του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε

«Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μαδομ@υνι που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ. Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος για τον Άρη Σερβετάλη, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης ο Βλάχος.

Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορωνοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Βλάχος.

 

Οι δηλώσεις αυτές του Πάνου Βλάχου προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Κώστα Τσουρού και της Ελεονώρας Μέλέτη οι οποίοι του άσκησαν σκληρή κριτική.

Δείτε τι είπαν εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top