Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πέρασε αυτή την ξεχωριστή για εκείνη ημέρα στο πλατό της εκπομπής της «Love It».

Η παρουσιάστρια ωστόσο εκτός από τις ευχές και δώρα που δέχτηκε από τους συνεργάτες της, την περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη!

Συγκεκριμένα, στο πλατό εμφανίστηκε ο chef Θέμος Ρήγας, με τον οποίο συνεργαζόταν στην εκπομπή που έκανε στο Κρήτη Tv και η Ιωάννα ξέσπασε σε κλάματα.

«Με αυτόν τον άνθρωπο εδώ αρχικά μας γνώρισε η υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τον Νίκο Μουτσινά γιατί τα στιγμιότυπα μας μέσα από την κουζίνα ήταν κυρίως αυτά που μονοπωλούσαν την προσοχή γιατί μέσα σε 2,5 ώρες, η μέρα, η ώρα, η στιγμή και η διάρκεια ήταν εκεί που εγώ λυνόμουν.

Ήμουν πιο χαλαρή από ποτέ και απολάμβανα κάθε τι το οποίο κάνουμε. Να σε πειράζω και εσύ να ντρέπεσαι, να μην σε αφήνω να φτιάξεις την συνταγή σου αλλά περνούσα τόσο όμορφα, γιατί είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Όχι μόνο στη δουλειά σου, μια καθαρή ψυχή, ένας φίλος αληθινός», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!