Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την παρουσιάστρια και  ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

«Παιδιά θέλω να σε εξομολογηθώ κάτι. Συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω την Τζένη. Ήταν ένα από τα πρόσωπα που πριν γνωρίσω στην τηλεόραση, δηλαδή πριν τη γνωρίσω από κοντά δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Παλαιότερα εννοώ. Δεν μου ήταν συμπαθής γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν μια γυναίκα αποστασιοποιημένη. Βλέποντάς την τηλεοπτικά και τα τελευταία χρόνια και παρακολουθώντας τη ζωή της κατάλαβα ότι αυτά τα χρόνια δεν έβγαζε την καλοσύνη της, δεν έβγαζε την ευαισθησία της, δεν έβγαζε αυτό που πραγματικά είναι.

Την θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο. Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και..», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε σε κλάματα.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Μου έχει στείλει μηνύματα η Τζένη αν θέλω τον τάδε γιατρό. Την εκτιμώ απεριόριστα και την ευχαριστώ πολύ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!