Η Kylie Jenner ξέρει πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Πριν από λίγες ώρες κατάφερε να γίνει viral με το νέο look που επέλεξε για την επίδειξη του οίκου Schiaparelli. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έφτασε στον χώρο της επίδειξης με ένα μαύρο στενό φόρεμα που στο πάνω του μέρος είχε στερεωμένο ένα πρόσωπο λιονταριού φτιαγμένο από ψεύτικη γούνα.

Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram και τις σχολίασε γράφοντας στη λεζάντα: «BEAUTY AND THE BEAST. Σε ευχαριστώ @danielroseberry και @schiaparelli για αυτό το τόσο ξεχωριστό πρωινό. Wow αγάπησα αυτό το έργο τέχνης από ψεύτικη γούνα που δημιουργήθηκε στο χέρι. Πανέμορφο.»

Η αλήθεια είναι πως με αυτό το look η Kylie κέρδισε τα βλέμματα πάνω της αν και στιλιστικά είναι ένα outfit που δεν μπορούμε ακριβώς να αξιολογήσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει ένα κρυμμένο μήνυμα πίσω από αυτό αλλά αυτό που βλέπουμε σαν αποτέλεσμα δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία.

Η εμφάνιση της Kylie Jenner έρχεται μετά την αποκάλυψη του ονόματος του γιου της. Το όνομα που επέλεξε είναι το Aire, που σημαίνει «Λιοντάρι του Θεού».

Η επιχειρηματίας και ο πρώην σύντροφός της, ο ράπερ Travis Scott, είχαν αρχικά αποφασίσει να ονομάσουν τον γιο τους Wolf. Ωστόσο, επέλεξαν να αλλάξουν το όνομά του αφού αποφάσισαν ότι δεν ταίριαζε στην προσωπικότητά του.

Πολλοί followers της έγραψαν πως ήταν μια άτυχη στιγμή για εκείνη και ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ πιο εντυπωσιακές και κομψές εμφανίσεις.