Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, με  αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το έντονο παρασκήνιο που οδήγησε στη λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha.

Στην αρχή του βιβλίου σου, μιλάς για το τέλος της συνεργασίας σου με την τότε διοίκηση του Alpha, που συνδυάστηκε με την αφετηρία της περιπέτειας υγείας της γυναίκας σου. Ήταν μια περίοδος δύσκολη όχι μόνο προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά.

Δεν ήταν το τέλος μιας συνεργασίας αλλά η αρχή ενός πολέμου. Ήμουν η πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν, μια εκπομπή που έχει διακριθεί. Και μετά ξεκίνησε ένας πόλεμος.

Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος του βιβλίου, ευχαριστείς τον Δημήτρη Κοντομηνά για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία της Τασούλας.

Για όποιο λόγο και να το έκανε, το έκανε. Ενδιαφερόταν, έπαιρνε και ρωτούσε για την υγεία της. Και για μένα αυτό μετράει. Όταν ένας άνθρωπος μου έχει δώσει και σωστά, όμορφα πράγματα, δεν θα μπορούσα να τα πετάξω όλα μαζί. Έχω μάθει από τους ανθρώπους στη ζωή να κρατώ τα ωραία. Δεν είναι πως συγχωρώ με την έννοια της συγχώρεσης, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κρατάς τα κακά. Αυτή είναι η άποψή μου.

Γράφεις στο βιβλίο σου πως εκείνη την εποχή είχε δοθεί εντολή να μη σου επιτραπεί να βγαίνεις να μιλάς ζωντανά στην τηλεόραση. Γράφεις για απειλές που δέχτηκες.

Ναι, όλα αυτά συνέβησαν. Και δεν τα αναλύω, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μου σε αυτό το βιβλίο. Τα περιγράφω στοιχειωδώς γιατί δεν θέλω να ξεφύγει το θέμα μου. Είναι κάτι που το έχω βιώσει έντονα μέσα στα χρόνια. Απλώς τότε παράγινε το κακό.

Είναι κάτι που σήμερα έχει καταλαγιάσει ή συνεχίζεις να το ζεις;

Συνεχίζω να το ζω, αλλά όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό.

Νιώθεις αδικημένος ως προς το πώς εισέπραξε ο κόσμος τις προθέσεις σου;

Όχι, γιατί ο κόσμος μού έδωσε την αγάπη του. Αν πιστέψει ο κόσμος ότι κάνεις κάπου λάθος και μετατρέψει κάτι στο μυαλό του, είναι δικαίωμά του. Δεν θα μπορούσα εγώ να γίνω επιθετικός απέναντι στους ανθρώπους που μου έδωσαν όλα όσα μου έδωσαν. Γιατί τότε θα ξέκοβα και τη δυνατότητα να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους.

Έναν χρόνο μετά περίπου επέστρεψες τηλεοπτικά μέσα από το Open. Αλλά στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ανακοίνωσες πως το Αλ Τσαντίρι σταματά οριστικά.

Δεν μπορούσα να συνεχίσω, ήμουν πολύ βαρύς ψυχολογικά για να κάνω σάτιρα. Έχω μάθει να δουλεύω απεριόριστες ώρες, να είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά. Είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος, αλλά είμαι ταγμένος στη δουλειά. Όμως, νομίζω πως έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να ξεπεράσω πια τη στενοχώρια μου. Όταν η στενoχώρια ξεπεράσει ένα όριο, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Πάντα στη ζωή μου είχα δυσκολίες, αλλά το κεφάλι μου, όταν το αποφάσιζα, απομονωνόταν. Όταν το κεφάλι μου έπαψε να μπορεί να απομονωθεί, δεν μπορούσα να είμαι καλός. Έβγαινα στον αέρα και ένιωθα ένα σφίξιμο στην καρδιά. Κι αυτό το πλάκωμα έβγαινε γιατί εγώ το διαχέω αυτό. Το βιβλίο κατά μία έννοια με λύτρωσε. Γιατί το έγραψα, βγήκε από μέσα μου, και τώρα νιώθω πολύ πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτή τη νέα στη ζωή μου κατάσταση.

Θα ξαναέκανες τηλεοπτική εκπομπή;

Αυτή όχι. Κάτι άλλο ναι. Ετοιμάζω κάτι στην τηλεόραση, αλλά θα είναι κωμωδία. Δεν είναι πως δεν θέλω να ξανακάνω σάτιρα, αλλά η σάτιρα έχει πολύ πόλεμο. Και για να κάνεις πόλεμο θα πρέπει να έχεις δυνάμεις. Εγώ δεν θέλω τις δυνάμεις μου να τις εξαντλώ σε ανόητους πολέμους. Έτσι, τώρα προτιμώ να κάνω κάτι άλλο.

Το άγνωστο περιστατικό με τον Μένιο Φουρθιώτη

Ο ηθοποιός κάνει μια αναφορά στο βιβλίο του σε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Μένιο Φουρθιώτη.

«Είχε έρθει στο σπίτι μας στη Λάρισα. Της είχε πει κάτι που δεν ίσχυε για να την πείσει να του μιλήσει. Η μητέρα μου δεν είπε κάτι κακό, αλλά δεν μου άρεσε που μπήκε κάποιος μέσα στο σπίτι μας χωρίς να πει γιατί είναι εκεί και ποιος είναι ο σκοπός του. Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα “μα σου έχω πει να μη μιλάς”. Τότε ο Φουρθιώτης συνεργαζόταν με μια εκπομπή του ΑΝΤ1, έτσι είχα τηλεφωνήσει στον Γιάννη Λάτσιο και τον είχα παρακαλέσει να μην παίξει η συνέντευξη, κάτι που σεβάστηκε. Κράτησε λοιπόν τη συνέντευξη ο Φουρθιώτης και την έπαιξε όταν πέθανε η μητέρα μου σε άλλο κανάλι όπου είχε τότε εκπομπή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!