Λαμπερές παρουσίες στο private dinner για την παρουσίαση των πιο chic μαγιό!

Λαμπερές παρουσίες στο private dinner για την παρουσίαση των πιο chic μαγιό!

Η Sugarfree και το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, διοργάνωσαν ένα θεαματικό private dinner, πoυ εξελίχθηκε σε πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, για να γιορτάσουν την κυκλοφορία της συλλογής MiRo Loves Sugarfree.

Διάσημες κυρίες, δημοσιογράφοι και fashion influencers, έδωσαν το παρών στο privé χώρο του εντυπωσιακού Riviera Coast στην Βούλα, που για την βραδιά είχε «ντυθεί» στα ροζ δημιουργώντας ένα συναρπαστικό σκηνικό.


Με καλοκαιρινή διάθεση, θέα τη θάλασσα και συνοδεία δροσερών coctails Gordon’s Pink οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά ολόκληρη την limited edition κολεξιόν που περιλαμβάνει μαγιό, καφτάνια και αξεσουάρ παραλίας.

Κύριο χαρακτηριστικό των δημιουργιών είναι η φρεσκάδα, οι ζωηρές αποχρώσεις και οι τολμηροί συνδυασμοί που ενισχύονται με λαμπερές λεπτομέρειες και exotic μοτίβα δημιουργώντας δυναμικές θηλυκές σιλουέτες, ώστε αυτό το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες να έχουν σύμμαχο στο στυλ τους κάτω από τον καυτό ήλιο με την υπογραφή MI-RŌ loves SUGARFREE.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Scroll To Top