Στο στόχαστρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Lana Del Ray και ο λόγος είναι τα παραπανίσια κιλά της. Αφορμή για τα νέα σχόλια στάθηκε η ανάρτηση του follower @OxAutismo, η οποία περιείχε μια σύνθεση της φιγούρας της 37χρονης τραγουδίστρια με το «πριν» και το «μετά», αναφέρει το News.com.au. Ο εν λόγω λογαριασμός έγραψε στη λεζάντα «χειρότερα από την 11η Σεπτεμβρίου».

Ο εν λόγω λογαριασμός έχει έκτοτε διαγραφεί, αλλά είχε συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και σχόλια. Οι απαντήσεις στο πιο πρόσφατο tweet ήταν κατά κύριο λόγο θετικές, με έναν θαυμαστή της Del Rey να γράφει: «Ο τρόπος που τα αγόρια συμπεριφέρονται όταν οι διασημότητες παίρνουν βάρος είναι τόσο παράξενος».

Ένας άλλος έγραψε: «Η Lana Del Rey επιτέλους πήρε βάρος και είναι επιτέλους μακριά από τα ναρκωτικά και ευτυχισμένη. Ευχαριστώ τον Θεό».

«Η Lana Del Rey δεν μας χρωστάει λεπτότητα», σχολίασε ένας άλλος. «Επειδή κάποιος είχε κάποια κιλά σε μια συγκεκριμένη ηλικία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσει αυτά τα κιλά για πάντα».

«Τα σώματα αλλάζουν. Το βάρος αλλάζει. Και το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα σώματα όλων των σχημάτων και μεγεθών είναι σέξι, όμορφα και άξια», έγραψε ένας άλλος.