Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ καθώς ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Λάουρα Νάργες πριν από λίγες ώρες θέλοντας να ευχαριστήσει τον σύντροφό της που τη στηρίζει όλους αυτούς τους μήνες, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία που συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα.

Πάνω απ όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ!

Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας!  Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!