Λάουρα Νάργες: Η απάντησή της για τα σχόλια της Αναστασίας Περράκη

Λάουρα Νάργες: Η απάντησή της για τα σχόλια της Αναστασίας Περράκη
Η Λάουρα Νάργες και Μιχάλης Μουρούτσος αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους ενώ όπως αποκαλύπτει η ξανθιά παρουσιάστρια ο χωρισμός τους ήταν «βελούδινος». Την περίοδο που το ζευγάρι ήταν μαζί η πρώην σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Αναστασία Περράκη, είχε μιλήσει για τη σχέση της Λάουρα με την κόρη της ενώ η ίδια απαντάει πρώτη φορά στο PEOPLE για τα όσα είχαν ακουστεί.

Έτσι ήταν οι χωρισμοί σου γενικότερα;

Ναι. Προσπαθώ να διαλέγω αυτόν το δρόμο. Δεν πετυχαίνει πάντα επειδή ο συγκεκριμένος τρόπος σκέψης πρέπει να είναι αμφίδρομος.

Το να παίρνει μια σχέση προβολή –οι δικές σου, θέλοντας και μη, είναι στο φως της δημοσιότητας– σε δυσκολεύει;

Φροντίζω να διατηρώ χαμηλούς τόνους, να μη βγάζω πολλά πράγματα προς τα έξω. Κι αυτό θέλω να συνεχίσω να το κάνω ακόμα κι αν κάτι έχει τελειώσει.

Ναι, αλλά είναι λογικό οι θαυμαστές να μαθαίνουν τα νέα σου…

Μέτρον άριστον. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή, ένα όριο πολύ αυστηρό, που προστατεύει εμένα και τη σχέση μου. Το κάνω για καλό, όχι για να το παίξω σταρ ή να τρέξω κάποιον δημοσιογράφο, αλίμονο!

Πόσο μάλλον όταν στην τελευταία σου σχέση υπάρχει και ένα παιδί.

Εννοείται.Γενικότερα ακούστηκαν κάποια σχόλια από τη μητέρα του παιδιού…

Σχόλια τα οποία δεν σου κρύβω ότι με έχουν στενοχωρήσει πολύ γιατί δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Είχα επιλέξει εκείνη τη στιγμή να μην μπω στη διαδικασία να μιλήσω και να απαντήσω καθώς ένιωθα την ευθύνη να προστατεύσω περισσότερα άτομα και δεν ήθελα να πάρει έκταση το ζήτημα. Νομίζω πως ήταν άδικο.

Μίλησες; Πήρες τηλέφωνο;

Ήθελα πάρα πολύ, αλλά με απέτρεψαν. Οπότε δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, αν και δεν θα είχα πρόβλημα.
Scroll To Top