Λάουρα Νάργες: Ο εκβιασμός που δέχονταν την περίοδο που είχε σχέση με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Λάουρα Νάργες: Ο εκβιασμός που δέχονταν την περίοδο που είχε σχέση με τον Μιχάλη Μουρούτσο

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Λάουρα Νάργες, η οποία μίλησε για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα τον εκβιασμό που δέχονταν την περίοδο εκείνη.

«Έχω χωρίσει με τον Μιχάλη. Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να προστατεύσω όλο αυτό το κομμάτι και να μη βγάλω κάτι προς τα έξω. Προσπαθούσα να είμαι πολύ συμαζεμένη και να μη λέω πολλά. Μπορώ να καταλάβω πως οι δημοσιογράφοι θέλουν κάποιες ερωτήσεις και κάποιες απαντήσεις, αλλά να μην τους αρέσει πάντα όταν η απάντησή σου είναι αρνητική. Που στην τελική προστατεύεις τον εαυτό σου και όλο αυτό το περιβάλλον που έχεις πίσω σου. Αλλά είναι λίγο κρίμα να υπάρχει μια απογοήτευση.


Δηλαδή θυμάμαι που μου έχουν πει “δεν θα μιλήσεις για τον Μιχάλη; Δεν θα βγεις εξώφυλλο στο περιοδικό μας”. Έχουν συμβεί και κάτι τέτοια. Αλλά εντάξει δεν έχω πρόβλημα. Δεν διψάω τόσο για τη δημοσιότητα να βγω να τα ξεπουλήσω όλα. Αυτό είναι λίγο σαν εκβιασμός. Μου τα έχουν κάνει αυτά, αλλά δεν πειράζει. Για αυτό αυτές οι αντιδράσεις μου έδιναν περισσότερο την ανάγκη να προστατεύσω όλη αυτή την ιστορία. Και θα συνεχίσω να το κάνω» είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top