Λάουρα Νάργες: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έκανε δώρο στον εαυτό της!

Λάουρα Νάργες: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έκανε δώρο στον εαυτό της!

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Λάουρα Νάργες, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις ανασφάλειες της και εξηγεί γιατί έχει κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μονόπετρο.

«Αυτό το δαχτυλίδι μού το έκανα δώρο γιατί κατάλαβα ότι δεν με πρόσεχα και με είχα σε τρίτη μοίρα, λόγω ανασφάλειας. Αν ξέρεις πόσο ευτυχισμένος είσαι μόνος σου, οποιοσδήποτε άνθρωπος έρθει δίπλα σου, έστω και λίγο να δεις πως κάτι σε χαλάει θα ξέρεις πως δεν σου κάνει. Επομένως και η επιλογή του ανθρώπου που θα έχεις δίπλα σου και όχι μόνο συντρόφου, αλλά ακόμη και φίλου… Θα ξέρεις να κάνεις καλύτερες επιλογές.


Προς το παρόν με αρραβωνιάστηκα, μου έδωσα τον λόγο να με αγαπάω και να με προσέχω. Θεωρώ πως υποβίβασα τον εαυτό μου σε πολλές καταστάσεις. Δυστυχώς, αλλά ήταν η ανασφάλεια μου. Και όλα αυτά ξεκίνησαν και από το ότι ήμουν μόνη μου εδώ. Επομένως όταν κάτι πήγαινε στραβά δεν είχα κάπου να κάτσω, στην αγκαλιά, στο πατρικό, που εκεί μπορείς να πάρεις δύναμη. Έπρεπε κάπως να το καταφέρω μόνη μου. Αλλά με αδίκησα πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, η Λάουρα Νάργες.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

Scroll To Top