Το «Squid Game» ή αλλιώς «Το παιχνίδι του καλαμαριού» είναι η σειρά που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην πλατφόρμα streaming.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο κορυφαίος Νοτιοκορεάτης ηθοποιός, Lee Jung-jae, απολαμβάνει πλέον απόλυτα την καριέρα του που απογειώθηκε στο άψε-σβήσε μετά την παγκόσμια επιτυχία του «Squid Game».

Η ιστορία ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Gi-hun καθώς παίρνει μέρος μαζί με άλλα άτομα σε μία σειρά παιχνιδιών, με έπαθλο ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που θα αλλάξει τη ζωή τους. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνονται πως παίζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους, αφού όσοι από αυτούς χάσουν ή αποκλειστούν, εκτελούνται.

Ο πρωταγωνιστής Gi-hun είναι φυσικά ο μόνος που καταφέρνει να βγει ζωντανός, με τη νίκη του να μην είναι αυτή που φανταζόταν. Έχει κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, αλλά έχει δει αμέτρητους ανθρώπους να χάνουν βίαια τη ζωή τους. Ενώ έλειπε, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή και η κόρη του έφυγε για την Αμερική. Εκεί αποφασίζει να κάνει μία δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του, βάφοντας τα μαλλιά του σε μία έντονη κόκκινη απόχρωση.

Οι περισσότεροι σκεφτήκαμε πως ίσως πρόκειται για ένα σημάδι πως θα πάρει μέρος ξανά στο παιχνίδι σε μία πιθανή δεύτερη σεζόν, αυτή τη φορά ως φρουρός. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk, κατέρριψε τη συγκεκριμένη θεωρία, εξηγώντας τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο ήρωας έβαψε τα μαλλιά του.

«Τα κόκκινα μαλλιά του Gi-hun αντιπροσωπεύουν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στον παλιό εαυτό του», αποκάλυψε στους Radio Times. «Είναι επίσης ένα σημάδι της οργής του».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!