Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ήταν ο Λευτέρης Ελευθερίου  μαζί με τον Αντώνη Κρόμπα, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στο ελληνικό #metoo.

«Μπορεί η δημοσιότητα, η αναγνωσιμότητα και η αγάπη του κόσμου να θολώνουν κάπως τα νερά», σχολίασε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου και πρόσθεσε: «Μας παίρνουν τώρα τηλέφωνο για τον καθένα. Μας παίρνουν για τον κύριο Φιλιππίδη, μας παίρνουν για τον κύριο Χαϊκάλη να μιλήσουμε εμείς οι ηθοποιοί. Για να συντηρείται ένα περιβάλλον, δεν συντηρείται μόνο από τους ηθοποιούς. Είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Πρέπει να βγουν και οι άνθρωποι που τόσο καιρό τους στήριζαν γιατί δεν τους στηρίζαμε μόνο εμείς».

Όσο για τα τηλεφωνήματα και τις πιέσεις που δέχονται οι ηθοποιοί, ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεκαθάρισε: «Το λέω με παράπονο γιατί κάθε τόσο χτυπάει το τηλέφωνο να μιλήσουμε με ανθρώπους και μετά λένε τους κανιβαλίζεις και δεν έχουν άδικο που το λένε γιατί ακόμα δεν έχουν περάσει δικαστήριο, δεν έχει γίνει δικαστήριο να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι.

Και λέμε, λέμε, λέμε, παίζεται το όνομά τους έξι μήνες, έχουν καταστραφεί καριέρες που μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριο αυτό που έλεγε ο κύριος Σόμπολος για ανθρώπους που μπορεί να έχουν καταστραφεί και τελικά είναι αθώοι», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!