Λευτέρης Πανταζής: «Έχω χάσει 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4 για τον γάμο της κόρης του»

 Λευτέρης Πανταζής: «Έχω χάσει 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4 για τον γάμο της κόρης του»

 

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά με τον Μάρτιο Καπότση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έκρυψε την αγάπη και την εκτίμησή του για τον γαμπρό του, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς. Παράλληλα αποκάλυψε πως κάνει δίαιτα λόγω του γάμου που είναι προγραμματισμένος σε λίγες βδομάδες.

«Έχω χάσει 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4. “Αν δεν χάσεις κιλά χοντρούλη δεν θα φέρνεις τον γαμπρό σε μένα”. Έτσι μου είπε. Κάνω διατροφή 28 μέρες τώρα. Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό. Είναι καλό κορίτσι και αυτός είναι καλός άνθρωπος είναι τύχη να είναι μαζί δύο τόσο καλά παιδιά. Και ο κάθε γονιός ξέρει πως είναι να πέφτει το παιδί του σε καλά χέρια, αυτό είναι… Να υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Τον έζησα στην καραντίνα παραπάνω, εκεί αγαπηθήκαμε όλοι μαζί. Εκεί τσακωθήκαμε με την κόρη, μετά χορέψαμε. Η Κόνι με κάνει ό,τι θέλει. Κάποια στιγμή θα ερχόταν όλο αυτό γιατί είναι και το όνειρο κάθε γονιού, να δει το παιδί του στην εκκλησία. Αυτό δεν ακούμε και εμείς από τη μέρα που γεννηθήκαμε;», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ο Λευτέρης Πανταζής σχολίασε: «Δεν θα με φωνάζει παππού, αλλά Λεπά. Το παιδί μόλις γεννηθεί θα πει Λεπά», είπε με χιούμορ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top