Μπορεί να μην τα κατάφεραν στο Παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου, αλλά ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δεν άφησαν τον αποκλεισμό τους να τους επηρεάσει.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, το ζευγάρι περιηγήθηκε στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και «πλημμύρισε» το Instagram με φωτογραφίες.

Τις συγκινητικές τους αναρτήσεις τους για την προσπάθεια που έκανα στο Κάιρο, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με φόντο τις πυραμίδες και τις καμήλες.

Στη λεζάντα της δικής του δημοσίευσης, ο ολυμπιονίκης των κρίκων έγραψε: «Είναι Πρωτομαγιά επιτέλους! Το Καϊρο ήταν μια γλυκόπικρη εμπειρία αλλά κλείδωσε συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης για το Παρίσι 2024 ! Ευκαιρία για λίγη ξεκούραση και να ανασυνταχθούμε για να μπούμε δυνατά σε αυτή την προετοιμασία για έναν αγώνα που δεν αφήνει περιθώριο λάθους ! Στο επόμενο λοιπόν !».


Με τη σειρά της, η Βασιλική Μιλλούση ανήρτησε και εκείνη στιγμιότυπα από το Κάιρο και έγραψε: «Το πραγματικό ταξίδι της ανακάλυψης δεν συνίσταται στην αναζήτηση νέων τόπων, αλλά στην απόκτηση νέας οπτικής». Marcel Proust, Γάλλος μυθιστοριογράφος (1871-1922)».