Λένα Παπαληγούρα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο και τα παιδιά τους!

Λένα Παπαληγούρα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο και τα παιδιά τους!

Η Λένα Παπαληγούρα το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» με την Νάντια Κοντογεώργη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της.


 
Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τον σύζυγό της, Άκη Πάντο ο οποίος δεν έχει σχέση με τον θεατρικό χώρο, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι της προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με τα παιδιά τους.

«Μετά την εγκυμοσύνη νιώθω μικρότερη, πιο αθώα, λιγότερο αγχωμένη και πιο αυθόρμητη. Επειδή δεν σε παίρνει κιόλας, η ζωή κυλάει και είναι δίπλα σου…Το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου και την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει. Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει. Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι και εσύ! Τουλάχιστον εγώ έτσι όμορφα το βίωσα», είπε η Λένα Παπαληγούρα και πρόσθεσε: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό μου. Είναι εξαιρετικός πατέρας, εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου γιατί το κάνουμε μαζί. Νομίζω πως αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μας θέλουν εξίσου και τους δύο».

Δείτε το βίντεο...

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top