Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στο σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τον Οκτώβριο του 2018.

Θυμίζουμε πως ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έσπασε και τα δύο του πόδια, ενώ την περίοδο εκείνη πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Open, «Για πάντα παιδιά».

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω μετά το τροχαίο. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να τα μετράς και να τα αξιολογείς διαφορετικά. Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και έσπασα τα δυο μου πόδια. Έκανα δύο χειρουργεία. Το ένα έσπασε στον μηρό, ήταν συντριπτικό κάταγμα μηριαίο. Στο άλλο πόδι υπήρξε μια μεγάλη καταστροφή στο γόνατο.

Μέσα σε όλα αυτά βγήκαν και κάποιοι που έλεγαν πως ήταν διαφημιστικό και δεν είχα πάθει ατύχημα. Από κακή συγκυρία ενεπλάκη σε ένα τροχαίο. Δεν έφταιγα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω ένα χρόνο σχεδόν εκτός. Δούλεψα ως ένα σημείο με σπασμένα πόδια, γιατί δεν ήθελα να μείνουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς δουλειά. Έκανα ένα σίριαλ τότε. Έμαθα πάρα πολλά, ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα» εξήγησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!