Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για το παιδί του!

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για το παιδί του!

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή JoinUs και μίλησε για όλους και για όλα.
Ο ηθοποιός είπε για τη δουλειά του: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω θέατρο, δεν έγινε και το Παρτάλι και βρέθηκα χωρίς δουλειά. Είχα τη δυνατότητα να είμαι σε θεατρικές παραστάσεις. Όμως ήταν πράγματα τα οποία έβαλα κάτω με βάση τα δικά μου κριτήρια. Με ικανοποιεί; Τι θα ήθελα; Μου κάνει; Μπορώ μέσα από αυτό; Είδα ότι σε δύο τρία πράγματα δεν μπορούσα. Οπότε είπα ότι καλύτερα να κάτσω σπίτι να κάνω το Παρτάλι.»Προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου και να σκέφτομαι ή να φτιάχνω το επόμενό μου βήμα από το να φθείρομαι», είπε ο ίδιος.

Για το λόγο που δεν λέει ότι έχει παιδί: «Ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί, ο καθένας πράττει όπως νομίζει. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι είναι ακριβό να το φυλάω. Δεν λέω να μην το χαίρομαι αλλά σίγουρα να μην το περιφέρω. Και επειδή δεν είμαι της περιφοράς προτιμώ να το φυλώ. Και από εκεί και πέρα δεν κάνει κανέναν καλύτερο αν κάποιος ξέρει κάτι προσωπικό μου ή όχι. Αν έχω ένα, δύο, τρία παιδιά ή δέκα γυναίκες».

Για τη δημοσιότητα: «Δεν θα πάω στις πρεμιέρες με τη σχέση μου. Δεν θα πάω εκεί που είναι όλοι μαζεμένοι σε ένα τοπικό γλέντι καναλιών για να πω «γεια σας», φωτογραφίστε με και από εδώ και από εκεί. Κοιτάξτε το φόρεμά μου, κοιτάξτε και τον άνθρωπό μου».
Scroll To Top