Λία Βασιλείου: Αποδέχτηκε την πρόταση για να κυκλοφορήσει η βιογραφία του Γιώργου Βασιλείου

Λία Βασιλείου: Αποδέχτηκε την πρόταση για να κυκλοφορήσει η βιογραφία του Γιώργου Βασιλείου


Ο βραβευμένος συγγραφέας, Ντίνος Κουμπάτης έκανε πρόταση στη σύζυγο του Γιώργου Βασιλείου, Λία Βασιλείου, να μεταφέρει το έργο και τις ημέρες του τηλεοπτικού «Ταξίαρχου Θεοχάρη» από τη σειρά «Καλημέρα Ζωή» στις σελίδες ενός βιβλίου.

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται επί της ουσίας για τη βιογραφία του Γιώργου Βασιλείου, η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2020 από γνωστό εκδοτικό οίκο.

«Αυτό το βιβλίο θα είναι παρακαταθήκη για τα εγγονάκια μας που δεν πρόλαβε να τα χαρεί. Να ξέρουν ποιος ήταν ο παππούς τους», ανέφερε η σύζυγός του. Στις σελίδες του εν λόγω συγγραφικού εγχειρήματος θα γίνεται εκτενής αναφορά στη ζωή και την καριέρα του Γιώργου Βασιλείου, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και το τέλος της ζωής του, μέσα από τις διηγήσεις του ίδιου στη σύζυγό του, Λία. Φυσικά δεν θα λείπει και το πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την πορεία του στη ζωή και στην τέχνη.

Με τη σειρά της η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού αποκάλυψε ότι πολλοί καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου θα μιλήσουν για εκείνον μέσα στο βιβλίο, ανάμεσά τους η Καίτη Γκρέυ, ο Γιώργος Βουτσίνος, τα παιδιά του Νίκου Φώσκολου, καθώς και πολλοί άλλοι που τον έζησαν από κοντά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top