Η Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ύστερα από ρεπορτάζ που έκανε αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Όπως εξήγησε η εκπομπή «Pop Up», δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και έτσι υπάρχουν συζητήσεις για αξιοποίηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι του Star.

Η παρουσιάστρια έχει προταθεί για να αναλάβει το «Dancing with the Stars», με κάποια καινούργια συμφωνία.

«Άφησε θετικές εντυπώσεις σε ότι αφορά την παρουσίαση της εκπομπής. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το Pop Up δεν θα συνεχίσει την ερχόμενη χρονιά, επίσης δεν υπάρχει κάποιο άλλο project που θα αξιοποιήσει ο Alpha την επόμενη χρονιά. Θα πρέπει να γίνει συζήτηση με τον σταθμό για το συμβόλαιο της που είναι ένα συν ένα… Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια του Dancing with the Stars», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία λέγοντας ότι η Ηλιάνα παραμένει στον Alpha! «Δεν θα αποχωρήσει η Ηλιάνα από τον Αlpha και δεν πάει στο Star» είπε η παρουσιάστρια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!