«Λύγισε» ο Πέτρος Φιλιππίδης με τα λόγια του παιδικού του φίλου Χρήστου Θηβαίου

«Λύγισε» ο Πέτρος Φιλιππίδης με τα λόγια του παιδικού του φίλου Χρήστου Θηβαίου

Ποδαρικό για τη νέα χρονιά στο Ενώπιος Ενωπίω έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός έδωσε μία εφ'ολης της ύλης συνέντευξη και απάντησε σε όλα.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί μέσα στα χρόνια, απάντησε: «Τα media αρχικά με συμπαθούσαν πολύ. Την μια ημέρα σε έχουν Θεό και την άλλη λένε γιατί το έκανε αυτό; Λέγεται και κάτι άλλο, όταν λέει κάτι ο Γιάννης Μπέζος εγώ μπορεί να μην συμμετέχω αλλά μπαίνω κι εγώ μέσα. Είπανε αυτό… Τρώω κι εγώ λίγο ξύλο.».

Για την δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ότι είναι καλός ηθοποιός ανέφερε: «Υπάρχει μία νέα οπτική στα πράγματα που λέει δεν πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου περί ευγένειας. Δεν θεωρώ κακό να λέει κάποιος ότι κάνει καλά την δουλειά του. Φτάνει να το αποδεικνύει».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε επίσης και σε όλους εκείνους που τον χαρακτηρίζουν δύσκολο άνθρωπο ενώ δεν κρύβει τη συγκίνησή του όταν ο κολλητός του Χρήστος Θηβαίος μιλάει για εκείνον.

 

 

Ο Πέτρος με τον γνωστό τραγουδοποιό μεγάλωσαν μαζί, είναι από παιδιά μαζί και μάλιστα ο Χρήστος Θηβαίος για να αγοράσει την πρώτη του κιθάρα δούλεψε στον φούρνο που είχε η μητέρα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τα όσα είπε ο Χρήστος Θηβαίος έφεραν δάκρυα στα μάτια του ηθοποιού. «Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Μου επικεντρώνει την μνήμη και με διδάσκει. Του χρωστάω όλα αυτά.» είπε.

 

Για τον γιο του Δημήτρη ανέφερε: «Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρονών. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες.»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top