Λύγισε on air η Αλίκη Κατσαβού: «Αυτές τις μέρες ο Κώστας μου έλεγε ότι…»

Λύγισε on air η Αλίκη Κατσαβού: «Αυτές τις μέρες ο Κώστας μου έλεγε ότι…»

 

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Αλίκη Κατσαβού καθώς ο αγαπημένος της Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Η τελευταία σύντροφος του αγαπημένου ηθοποιού σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Happy Day», θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που έδειξε όλες αυτές τις μέρες, ενώ λύγισε μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα, που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Ο Φοίβος είναι μαζί μου.

Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε.

Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ήταν ένας τέλειος άνθρωπος.

Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Ήταν νικητής. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται.

Δε συζητούσαμε ποτέ για αυτό τον πράγμα. Όποιος τον ρώταγε τον χλεύαζε.
Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε», είπε με σπασμένη φωνή η Αλίκη Κατσαβού.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

Scroll To Top