Λίνα Σακκά: Αποκαλύπτει γιατί έκανε για επτά χρόνια ψυχοθεραπεία!

Λίνα Σακκά: Αποκαλύπτει γιατί έκανε για επτά χρόνια ψυχοθεραπεία!

Η Λίνα Σακκά που σε λίγο καιρό επιστρέφει θεατρικά με την παράσταση «Η Κυρία της Νύχτας» βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως έκανε για επτά χρόνια ψυχοθεραπεία ενώ μίλησε και για το νέο της επιχειρηματικό βήμα.


Έχεις κάνει και ψυχοθεραπεία;

«Έχω κάνει επτά χρόνια ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι σαν να ήμουν παιδί και να μεγάλωσα. Αισθάνθηκα ότι εκεί που δεν υπήρχε το περιβάλλον να βοηθήσει, ήρθε η ψυχοθεραπεία.» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Τι σε οδήγησε στην ψυχοθεραπεία;

«Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Το ότι πολύ εύκολα έπεφτα στα πατώματα και έλεγα μέσα μου ότι πρέπει να δυναμώσω. Τι είναι αυτό που ο καθένας μπορεί να έρθει και να με κάνει ότι θέλει; Έπρεπε να μάθω να έχω το θάρρος της γνώμης μου.»

Είχες καθόλου αγωνία για το ότι θα έμενες εκτός δουλειάς λόγω του παιδιού;

«Όχι. Είχα δουλέψει πολλά χρόνια, είχα κουραστεί και είχα αρχίσει να βαριέμαι με τη δουλειά άσε που είχε ξεκινήσει και η οικονομική κρίση. Εγώ είμαι ολιγαρκής και δεν ήθελα τα εκατομμύρια για να υπάρχω για αυτό και είχα κάνει το κουμάντο μου, δεν μεγαλοπιάστηκα. Τώρα όμως που αγχώνομαι και βλέπω πως εξελίσσεται η δουλειά, θα ανοίξω ένα καφέ -εστιατόριο στη Ν. Φιλαδέλφεια με street food  όπου θα έχει και παιδότοπο που θα μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά.  Έτσι για να κρατήσω τον έρωτα, το θέατρο, βρήκα χορηγό εραστή…  Ξέρεις, είναι ωραία η ανεμελιά, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου σε ένα μοτίβο θέατρο- μπαρ – ξύπνημα αργά το μεσημέρι και πάλι από την αρχή. Θα πάθαινα βαριά κατάθλιψη αν το συνέχιζα αυτό. Ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται και να περνάει σε άλλα στάδια.»

Scroll To Top