Δύσκολες ώρες διανύει η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία πριν από δέκα ημέρες βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ανακαλύψει ότι επιτήδειοι μπήκαν στο θέατρο Χυτήριο για να το ληστέψουν.

 Η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας σοκαρίστηκε, βλέποντας ότι παραβίασαν το θέατρό της, καταστρέφοντας το σχεδόν όλο. Όμως, η ατυχία δεν σταμάτησε εδώ, καθώς ληστές μπήκαν και στο δεύτερο θέατρο της, το Alhambra Art Theatre της οδού Στουρνάρη στο κέντρο της Αθήνας. Όπως έγραψε η Τζένη Διαγούπη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, οι κλέφτες πήραν και προσωπικά αντικείμενα των ηθοποιών…

«Παιδιά… στα καμαρίνια σε ένα θέατρο το μόνο πολύτιμο που μπορείτε να βρείτε είναι τα ρούχα, τα παπούτσια, οι περούκες τα καλλυντικά μας…. άντε και τα πήρατε….δεν θα σας είναι χρήσιμα κάπου δεν τα αγοράζει κάνεις… κρίμα που μας αναστατώσατε, ξέρετε οι ηθοποιοί πονάνε γιατί είναι το σπίτι τους… το θέατρο και το καμαρίνι το δωματιάκι μας… είναι ψεύτικα τα λεφτά ψεύτικα τα κοσμήματα… δεν κερδίσατε κάτι… μόνο μας στεναχωρήσατε πολύ….. ξέρουμε ότι δεν το θέλετε αυτό που σας συμβαίνει, εύχομαι να βρείτε το δρόμο για τη ΖΩΗ, να βγείτε από την δίνη και το σκοτάδι».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!